Werken via

Iedereen heeft zijn eigen ideeën over de toekomst. Zeker als het gaat om werken. Tenslotte breng je heel wat tijd door bij jouw werkgever en met je collega’s. Kies je voor een fulltime, parttime of flexibele baan. Vind je een leuke werksfeer, gezellige collega’s of uitdagend werk belangrijk.

Het kan prettig zijn als je iemand hebt die je bij kan staan, je begrijpt én je goed kan adviseren bij je keuzes.
Dan ben je bij Invigorate aan het juiste adres. Want Invigorate beschikt over een uitgebreid, actueel netwerk van bedrijven en instellingen. Daar is altijd iets bij wat past bij jouw wensen en ambities. Daarom kan Invigorate je uitstekend helpen bij de eerste of de volgende stap in jouw werkzame leven.

Omdat iedereen uniek is, kiezen wij nooit voor standaardoplossingen. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek luisteren we naar al je wensen en verwachtingen. Daarna gaan wij aan de slag om jouw droombaan te vinden en je verwachtingen waar te maken.

Bouw(en) is je op het lijf geschreven!

Werken aan toonaangevende (nieuwbouw) projecten, renovatie, onderhoudswerk en sloopwerken, geen dag is het zelfde. Tevens vind je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als de uitdaging in je werk, om zo het beste van jezelf te geven!  
 
Invigorate heeft een groot netwerk van opdrachtgevers in de woningbouw, utiliteitsbouw en infra. Werken aan een betere toekomst vinden wij belangrijk.
 
Naar een betere toekomst? Door te veranderen van baan? Of wil je starten op de arbeidsmarkt na afgeronde opleiding?  Misschien ben je herintreder?
Wat je ook wilt, je bent van harte welkom bij Invigorate. Loop gerust eens vrijblijvend bij ons binnen en probeer ons uit.