Werving en selectie

Een vacature vervullen kost veel tijd en geld. Invigorate helpt u de juiste medewerker te vinden. Met onze specifieke kennis en ervaring van de arbeidsmarkt helpen wij u snel en effectief aan de juiste werknemer. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Uitzenden

Heeft u een tijdelijke flexwerker nodig voor een kortere of langere periode?

Wilt u ervaring opdoen met een nieuwe medewerker, alvorens hem of haar een vast dienstverband aan te bieden? Via Invigorate kunt u de kandidaat als tijdelijke uitzendkracht in dienst nemen. U beperkt dan ook uw arbeidsrechtelijke risico’s, bijvoorbeeld bij ziekte.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Detacheren

Wanneer u flexkrachten voor langere tijd aan uw onderneming wilt binden of voor een project wilt inzetten is detachering een goede oplossing. Dit biedt zowel u als de medewerker meer zekerheden en onderling vertrouwen. Laat Invigorate u op dit gebied uitgebreid informeren.

Payroll

Verzorgt u de werving en selectie van medewerkers liever zelf, dan kunt u er voor kiezen de loonadministratie en verloning aan Invigorate uit te besteden. Invigorate wordt dan in feite de juridische werkgever. Wij dragen zorg voor salarissen, belastingbetalingen, sociale premies en reserveringen vakantiegeld en vakantiedagen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, vooral wanneer u regelmatig werkt met vakantiekrachten, studenten en deeltijdwerkers of bij veel verloop van medewerkers.